santerihlm

Kaikki blogit puheenaiheesta Liikenneyhteydet

Suomi-neidon syömishäiriö

Ylensyönti eli ahmiminen on yleinen vaiva hyvinvoivassa Suomessa. Meille markkinoidaan ”kevyttuotteita” jotta voisimme syödä enemmän lihomatta. Pikaravintolat mainostavat XXL-annoksia ja seisovien pöytien ”Syö niin paljon kuin haluat samalla rahalla” -tarjoukset vetävät kansaa puoleensa. Meidät opetetaan haluamaan enemmän, syömään niin paljon kuin napa vetää. Suurempi annos on parempi annos.

Helsinki päätti jättimäisestä siltahankkeesta. – Miksi?

Helsingin kaupunginvaltuusto päätti äänin 63–6, että kantakaupungista Laajasaloon rakennettaisiin siltayhteys: Kruunusillat. Silloilla kulkisi vain raitiovaunuja, pyöräilijöitä ja kävelijöitä. Autoja niille ei päästettäisi. 

Saaristolaiset mottiiin. Uutta aluepolitiikkaa?

Saaristolaiset mottiin – taas uutta aluepolitiikkaa

Ministeriön tiedote 8.4.2016

(Huom! Palataan 18.4.2016 julkistettuun liikennekaarimalliin myöhemmin. Sen ydinhän on, että suurimmiksi maksajiksi pistetään ne, joiden on pakko liikkua omalla autolla.)

Liikenneministeri Bernerin mukaan saariston nykyiset yhteiskunnan tarjoamat liikennepalvelut on alasajettava. Liikenne- ja viestintäministeriö on käynnistänyt kehittämishankkeen, ”jossa etsitään keinoja vastata nykyistä paremmin saariston muuttuviin liikkumis- ja kuljetustarpeisiin.”

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä