santerihlm

Kaikki blogit puheenaiheesta Lääkärin etiikka

SuomiAreenalla mainostettiin tuulivoimaa turvallisena, turvamiehet taustalla.

Suomea rakennetaan yhdessä, kertoi Sipilä uskonnollisessa tilaisuudessa. Vaikka toisella kädellä rikkoo ja hävittää Suomea jatkuvasti, yhteiskunnan palvelut ym. voittoa tuottavat omistukset myydään yksityisille, ja jopa ulos Suomesta. Pohjanmaa pilkottu tuulivoima-alueiksi jne..

Pitäisikö ihminenkin lopettaa kolaripaikalle

Nykyään lähes kaikkea voi hallita. Ihminen ei voi hyväksyä sitä, että kaikki ei loppupeleissä ole omissa käsissä. Hetkiin, kuten kuolemaan ja uuden elämän syntymään liittyy paljon pelkoa ja pelko johtuu kontrollin menettämisestä. Sekä syntymän, että kuoleman hetkellä kipua pyritään poistamaan kaikin mahdollisin keinoin. Kipu kuitenkin kuuluu jossain määrin molempiin näihin tilanteisiin ja valmistaa lopputulokseen. Vaikka  synnytyksen, tai kuoleman suunnittelisi kuinka hyvin, kaikki menee, kuten menee. On hyväksyttävä, että kaikkeen ei voi vaikuttaa.

Rituaalinen ympärileikkaus on silpomista ja se pitää ehdottomasti kieltää

Poikalasten rituaalinen ympärileikkaaminen on absoluuttisesti väärin ja ympärileikkaus ilman lääketieteellistä syytä pitää ehdottomasti kieltää jokaisessa tilanteessa. Se ei ole mitään muuta kuin silpomista sanan varsinaisessa merkityksessä. Siinä terveeltä vauvalta poistetaan terve ja luonnollinen osa heidän sukupuolielimistöään ilman mitään oikeaa syytä vain sen takia, että lapsen vanhemmat uskovat, että jumala, jota ei ole olemassa, vaatii veriuhreja.

Falmouthin tuulivoimaloiden kohtalo herättää jo kansainvälistä kiinnostusta

​Falmouthin tuulivoimalat ovat saaneet jo paljon kansallista mielenkiintoa osakseen, ja nyt myös jo laajemminkin. http://www.energyandpolicy.org/falmouth-wind-farm-case

​Alun alkaen Falmouthin voimalat ovat olleet onnettomia ja samalla onnenpotkuja, miten asian nyt haluaa nähdä. Tapauksesta löytyy niin paljon samankaltaisuuksia, joita on sittemmin nähty meidänkin tuulivoimaloiden lähettyviltä tapahtuvan.

Riskinottajien paikkaamisesta

Koska olen paha ihminen olen lyönyt etiikaltaan melko vastenmielisen vedon. Se on toki symbolinen veto, eli rahapalkinnosta ei ole kyse. Olen ollut kiinnostunut siitä kumpi eri ihmisten mielestä tapahtuu ensin/todennäköisemmin ; Se, että Arman Alizad vai joku (1kpl) (Ekstreme) Duudsoneista kuolee. (Vain työperäiset lasketaan, ei sitä että kuolee syöpään tai auton alle matkalla maitokauppaan.)

Lääkärit osasyyllisiä huumekuolemiin

Aika järkyttävää lukea, että lääkärit perustavat tietonsa vanhoihin tietoihin. Lääkärit ovat osasyyllisiä huumekuolemiin Suomessa.
Laillisiin lääkeisiin kuolee enemmän ihmisiä kuin laittomiin huumeisiin.

Lääkärin ja psykologin erilainen eettisyyskäytäntö

Onko joku lääkäri tehnyt USssa kopakkalat? Psykologi Aku K. julkaisee blogissaan kommentin, jossa äiti nimellään kertoo mm. lapsensa psyykkisistä oireista ja lääkityksistä kovin erikoisesti. Eipä tule mieleen vastaavaa lääkäriltä.

Kommenttiani Aku K. ei ole julkaissut:

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä